Skifte tak

Kunne haket av alle punktene over. Supert firma. Bernt Christophersen

Bernt Gard Christophersen, 27. sep. 2018

Pipehatt og beslag – lekkasje fra pipen

Grundig utført jobb, bare et par tusenlapper over prisforslaget grunnet litt ekstraarbeid. Pipen er tett og ser flott ut. Kan trygt anbefales!

Daria Maria Johnsen, 11. sep. 2018

Skifte kledning og isolere 2 husvegger.

Jobben ble utført over all forventing! Byggmester Sophus gjorde en grundig jobb, holdt oss orientert underveis, var enkel å forholde seg til, og sluttresultatet var finere enn vi hadde sett for oss. Kan absolutt anbefales! Neste gang vi trenger hjelp til noe, så vet vi hvem vi skal ringe!

Sven Are Ek, 3. sep. 2018

Skifting av kledning,riving av gammel altan og bygging av ny.

Jobben gikk ut på å skifte kledning, samt rive gammel altan og bygge ny. Alt er flott utført og vi er mer enn fornøyd med resultatet. Anbefales absolutt!

Elisabeth Horremsbakk, 8. juli 2018

Skifte 4 ytterdører type balkong / terrase

Byggmester Sophus Jakobsen fikk oppdraget og har utført arbeidet til toppkarakter. Det ble skiftet kledning på hele hytten og totalt 9 nye vinduer og 4 nye dører. Ny pipehatt ble også montert. Videre anbefalte Sophus Jakobsen endel forbedringer til stor begeistring ifra meg. Kan gi byggmester Sophus Jakobsen den beste anbefaling , og vil benytte han også neste gang jeg trenger byggmester. Vennlig hilsen Jan Charles Sørdal

Jan Charles Sørdal, 16. aug. 2017

Skifte av kledning,bygge redsapsbod,male vegg

Sophus Jacobsen hadde den billigste totalprisen, han og hans medarbeidere utførte nøyaktig det han har lovet til den tiden han hadde lovet. Han inkluderte alt arbeid som han kunne vite om i tilbudet – ingen overraskelser. Han informerer underveis, de gjorde en meget proffesjonell jobb, og ryddet alltid opp etter seg. Han/ de gjør også det lille/ store ekstra slik at det blir finere enn du har forventet – boden er den fineste i hele Stavanger 😉

B/l Steinkopfstykket Iii V/ Magnar Bolme, 13. sep. 2016

Oppussing av bad med mer

Grundig og godt utført arbeid. Hyggelig og imøtekommende. Veldig godt fornøyd med prosess og resultat. Anbefaler Sophus Jacobsen på det sterkeste.

Bjørnar Knudsen, 3. aug. 2016

Rehabilitering av vaskerom/våtrom

Veldig fornøyd med Byggmester Sophus Jacobsen. Kom som avtalt og gjorde en god jobb. Er godt fornøyd med sluttresultatet. Anbefales!!

Bjørg Heidi Vik, 15. des. 2015

Renovering bolig storhaug

Oppdraget hos oss er to-delt; skifte kledning på vegg, på samme bygge veranda, flytte vindu, sette inn nye dører m.v. Dernest lage nytt inngangsparti på gatesiden av huset. Vi valgte etter dialog med flere å benyttte Byggmester Sophus Jacobsen til oppdraget. BM Sophus J. er ryddig, rask og pålitelig. Han er også veldig behagelig å samarbeide med. Vi er midtvegs i arbeidet, og endelig vurdering gjenstår.

Åse Vigdis Velure, 16. nov. 2015

Borring av hull til ventilasjon i grunnmur

Godt utført arbeid til god pris.

Bjørnar Knudsen, 4. okt. 2015

Radon

Jobben er så omfattende at vi nå kun er i anbudsfasen. Sophus Jacobsen virker svært tillitvekkende, så vi er takknemlig for at vi kom i kontakt med han. Det skyldes MittAnbud.no Tusen takk! Mvh Carl Helge Hana

Carl Helge Hana, 3. okt. 2014